Norrköping

Johannesskolan & Vindruvans Förskola

Våra skolor i Norrköping

I Norrköping finns vi i ett stort hus omgivna av en fin trädgård och skolgård – i det f d SVT-huset bredvid SMHI på Folkborgsvägen 19. Vi satsar på lugn, ordning och klassisk kunskap. På högstadiet finns inriktningarna media, musik och fotboll.  Våra ledord är språk, värderingar och kunskap. Välkommen med din intresseanmälan.  

Johannesskolan

En av Norrköpings allra bästa och finaste F-9-skolor ligger på Folkborgsvägen 19. Vi har ett stort hus och en stor trädgård/skolgård och satsar på en lugn atmosfär och klassisk kunskap. Vi är den enda kristna skolan i Östergötland och tror att kristen utbildning bidrar till ett bättre liv för varje elev. I huset har vi även ett Fritidshem och Förskolan Vindruvan.

Vindruvans Förskola

Vindruvans förskola har fyra avdelningar med 14-16 barn per avdelning. Tre avdelningar har åldrarna 1-4 år och en avdelning finns för 4-5 åringar. Vi har stora härliga lokaler, en fin gård och maten lagas i vårt eget kök. Vindruvan har en kristen profil vilket innebär att barnen varje vecka får ta del av berättelser ur Bibeln som vi läser, dramatiserar eller illustrerar på annat sätt. Bibelberättelserna är en del av vårt värdegrundsarbete. Vi sjunger kristna barnsånger och ber bordsbön innan vi äter. Våra ledord är värde, språk och kunskap.

När man undervisar…

"Låt oss inte tröttna på att göra gott, för när tiden är inne får vi skörda om vi inte ger upp."

- Galaterbrevet 6:9

sv_SESvenska